До уваги громадськості!

Повідомляємо, що до Управління надійшов проєкт Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2021-2027 роки та Звіт про його стратегічну екологічну оцінку.

Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

З метою громадського обговорення на сайті Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації оприлюднено проєкт Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2021-2027 роки та Звіт про його стратегічну екологічну оцінку.

Детально ознайомитися із проєктними матеріалами можна за посиланням: http://economy-zt.gov.ua/page/programaapkobl

 Строк громадського обговорення – 30 (тридцять) днів з моменту публікації (до 25 грудня 2020 року включно).

Зауваження і пропозиції до Звіту зі стратегічної екологічної оцінки подаються до Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, e-mail: analytical@aprdep.zht.gov.ua

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.